sports_esports أحدث التدوينات widgets الألعاب المحدثة android التطبيقات المحدثة
cloud_download التحميل المباشر للـ APK
next_week إستكشف الجديد
loop تصفح كل المُحدثة
view_list ترفيه وتسلية view_list ميديا وفيديو view_list ذكاء وألغاز view_list أكشن ومغامرة view_list كاشجوال view_list أسلوب حياة view_list سباقات view_list أدوات view_list صور متحركة view_list بطاقات وكازينو view_list ألعاب رياضية view_list عروض ومكتبات view_list أدوات شخصية view_list شخصية view_list نقل view_list مواضيع متفرقة view_list نظام الأندرويد view_list هواتف الأندرويد view_list أخبار التطبيقات view_list شروحات view_list اسرار وتلميحات view_list تصوير وفوتوغرافي view_list إدارة وأعمال view_list تعليم وثقافة view_list مال وبنوك view_list الصحة واللياقة البدنية view_list الطب view_list الموسيقى والصوتيات view_list خرائط محلية وسفر view_list أخبار ومجلات view_list اتصالات وإنترنت view_list إنتاجية view_list تسوق view_list إجتماعية view_list رياضة view_list السفر والمحلية view_list طقس view_list مراجع وكتب
إتصل بنا
menu
sync_alt
accessibility مناسب لأعمار 3 أعوام وما فوق update 2024-04-02

تنزيل تطبيق HiDoctor Free لـ Android

برنامج HiDoctor هو برنامج متعلق بالصحة يوفر خدمات صحية عبر الإنترنت. Bu Uygulama Hakkında
Uzman Psikoloğunla ve Diyetisyeninle Görüşerek Kendin İçin Bir Adım At
Size en uygun uzman klinik psikoloğu seçerek online terapi seanslarınıza başlayabilirsiniz. İlk seansta٪ 25 indirimden faydalanmak için hemen HiDoctor uygulamasını indir، psikoloğunla görüşmeye başla.
HiDoctor، 20.000’den fazla danışanın tercih ettiği online psikolog ve diyetisyen danışma platformudur. HiDoctor 80’i aşkın uzman ile başta anksiyete، stres، depresyon، ilişki problemleri için online terapi hizmeti؛ sağlıklı bir şekilde kilo verme، dengeli beslenme gibi konular için online diyetisyen hizmeti sağlamaktadır.
HiDoctor psikolog ve diyetisyenleri alanlarında yetkin eğitimleri ve sertifikaları alarak uzman olmuşlardır.
HiDoctor’da٪ 100 gizlilik sağlamak adına tüm terapi seansları şifrelenmektedir. Terapi ve diyetisyen seanslarının hiçbiri üçüncü bir tarafça görüntülenemez veya kaydedilemez.

Neden HiDoctor Online Terapi؟

Yapılan araştırmalara göre online terapinin anksiyete، depresyon، stres ve diğer psikolojik sorunların belirtilerini azaltmada en az yüze terapi kadar etkili olduğunu göstermektedir.
HiDoctor، alanında uzman psikologlar ile danışanları buluşturan online bir mecradır. İhtiyacına göre psikologların uzmanlık alanlarını inceleyebilir، sana en uygun uzmanı tercih edebilirsin.
HiDoctor’la Modunu Yakalamak işte bu kadar kolay!

نيدن هيدكتور؟

منصة HiDoctor danışmanları seçerken yüksek lisans eğitimini tamamlamış، alanında uzman klinik psikologları aşamalı bir mülakat sürecine tabi tutuluyor.
Mülakat sürecinin ardından HiDoctor Danışman Heyeti tarafından Diplaları ve sertifikaları onaylanmış، deneyimli uzmanlar ile iş birliği yapılıyor. Bu sizlere daha güvenli bir hizmet sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

على الانترنت Görüşme Nasıl Oluşturulur؟

• HiDoctor uygulamasını indirip senin için en uygun olduğunu düşündüğün psikoloğu seç.
• Görüşme tarihine ve randevunu sürene karar ver.
• Ödemeni HiDoctor güvencesi ile Tamamla.
• Bilgisayarından، tabletinden ya da telefonundan seansına başla.

سوروملوك ريدي

Kendinize veya bir başkasına zarar vermeyi düşünüyorsanız، intihar düşünceleriniz varsa، ilaç tedavisi arıyorsanız bir sağlık kuruluşuna gidin ya da bir psikiyatriste danışın.
Psikologlar، terapistler ve psikolojik danışmanlar resmi teşhis koyma veya ilaç yazma yetkisine sahip değildir. Sadece tıp doktorları bu yetkiye sahiptir.

Sosyal Medya Hesaplarımız:

https://instagram.com/hidoctorapp؟igshid=Yzg5MTU1MDY=
https://www.linkedin.com/company/hidoctorapp/
https://m.facebook.com/Hidoctorapp؟_rdr
https://twitter.com/hidoctorapp؟t=ATGKxSns8xp9GI6fj8_FuAs=09.

.

تحميل APK النسخة 1.0.6 المجانية Free Download

يمكنك تنزيل تطبيق HiDoctor APK 1.0.6 لـ Android مجاناً Free Download الآن من أبك داون مود.

الوسوم:

26 visibility 0 - 0 android أندرويد 7.0
schedule متوفرة مجاناً backup تحميـل archive 0